Ελληνικά
English
FacebookTwitterLinkedinVimeoYouTube
OH MY DOG!
Θεμιστοκλέους 86
18122 Αθήνα, Ελλάδα
κιν: +30 30 6985 686232
email: info@ohmydog.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

23/3/2013
Το βραβείο «Doc on Air» της ΕΡΤ που αφορά στο καλύτερο project του Pitching Forum για διεθνή συμπαραγωγή του Ευρωπαϊκού Δικτύου Ντοκιμαντέρ EDN δόθηκε φέτος στο project «Playing With Fire»

15/10/2012
Τα γυρίσματα ενός νέου ντοκιμαντέρ για την φυσική δόμηση, σε συνεργασία με την μη κερδοσκοπική εταιρεία Πηλοίκο, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία στην Ιταλία.

2/12/2011
Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 17:00 θα προβληθεί στο ΤΡΙΑΝΟΝ, Κοδρικτώνος 21, η ταινία «Οι Νύμφες του Hindu Kush» της Αννέτας Παπαθανασίου.

1/11/2011
Νέο ντοκιμαντέρ στο στάδιο ανάπτυξης στην Oh My Dog!

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ

δείτε περισσότερα view more

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η OH MY DOG είναι μία νέα εταιρεία παραγωγής οπτικοακουστικών έργων με έδρα την Αθήνα. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων επαγγελματικών υπηρεσιών, υψηλού καλλιτεχνικού και τεχνικού επιπέδου, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται η παραγωγή ντοκιμαντέρ, τηλεοπτικών εκπομπών, εταιρικών, εκπαιδευτικών και web βίντεο. Διαθέτει ειδικό τμήμα με την ονομασία «Flying Dog», εξειδικευμένο στις αερολήψεις. Έχουμε δημιουργήσει μία ομάδα συνεργατών που λειτουργεί με επαγγελματισμό, ομαδικό πνεύμα, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στην επίλυση θεμάτων. Σκοπός μας είναι η οικονομία κόστους και δυνάμεων με απόλυτη κατανόηση στην προσέγγιση των πελατών μας, απαλλάσσοντας τη διαδικασία της παραγωγής από άγχος και διενέξεις.

Περισσότερα view more


ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

H Oh my Dog στοχεύει να παραγάγει υψηλού επιπέδου ντοκιμαντέρ με περιεχόμενο αντλούμενο όχι μόνο από όσα συντελούνται εντός ελληνικών συνόρων, αλλά και πέρα από αυτά. Το ντοκιμαντέρ Καντίρ – Ένας Αφγανός Οδυσσέας γυρίστηκε στο Αφγανιστάν, ενώ το ντοκιμαντέρ Οι Νύμφες του Hindu Kush γυρίστηκε στο Πακιστάν. Ειδικευόμαστε στην παραγωγή ντοκιμαντέρ με ιδιαίτερες ιστορίες οι οποίες αποδίδονται από μία ιδιαίτερη προσωπική οπτική γωνία. Δημιουργούμε ταινίες με πάθος και θέλουμε να φέρνουμε ενδιαφέρουσες ιστορίες στον κόσμο μέσω της οθόνης.


ΕΤΑΙΡΙΚΑ / WEB ΒΙΝΤΕΟ

Παράγουμε εταιρικά και δικτυακά βίντεο ανάλογα με τις εκάστοτε απαιτήσεις του πελάτη, ούτως ώστε να προσελκύσουμε θεατές και να τους πείσουμε για το προϊόν ή τις υπηρεσίες. Έχουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία για να παράγουμε οποιουδήποτε τύπου βίντεο από την ιδέα έως την υλοποίηση.  

Χαμηλό Κόστος / 800€ - 2.500€

Τα τελευταία δύο χρόνια το κόστος παραγωγής εταιρικών και διαδικτυακών βίντεο έχει πέσει δραματικά. Σήμερα ακόμα και οι μικρότερες επιχειρήσεις και οργανισμοί ζητούν από εταιρείες παραγωγής να δημιουργήσουν βίντεο κατάλληλα για να προωθήσουν τα προϊόντα /  υπηρεσίες τους στο ευρύ κοινό. Σε αυτή την κατηγορία μπορεί κάποιος να παράγει βίντεο διάρκειας έως 3 λεπτά.

Μπορούμε να παράγουμε βίντεο με χαμηλό κόστος ξεκινώντας από 800€ μέχρι και 2.500€. Σε αυτή την κατηγορία είναι διαθέσιμα κάποια ενδεικτικά βίντεο τα οποία παράγει η O.M.D με κόστος χαμηλότερο από 2.500€. Στο χαμηλότερο κόστος συμπεριλαμβάνεται: 1 ημέρα γύρισμα, 1 μέρα μοντάζ με χρήση βασικών γραφικών και μουσική από βιβλιοθήκη.

show related videos view more
 

Μεσαίο Κόστος/ 2.500€ - 15.000€

Λόγω της πτώσης του κόστους των τηλεοπτικών σποτ, εταιρικών και δικτυακών βίντεο, οι παραγωγές μεσαίου κόστους μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών σε μεγάλη κλίμακα με διάρκεια μέχρι 30 λεπτά.

Σε αυτή την κατηγορία είναι διαθέσιμες εταιρικές και προωθητικές ταινίες οι οποίες έχουν παραχθεί από την O.M.D. με κόστος μεταξύ των 2.500€ και 15.000€. Αυτή η κατηγορία μπορεί να καλύψει έως 3 μέρες γύρισμα, 3 μέρες μοντάζ συμπεριλαμβάνοντας πιο προηγμένα γραφικά, μουσική από βιβλιοθήκη, αμοιβή κειμενογράφου, σπικάζ και στούντιο ήχου. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη κάποια από τα παραπάνω μπορεί να μην χρειαστούν και να αντικατασταθούν ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε ταινίας, όπως για παράδειγμα η ανάγκη για την χρήση ηθοποιού.   

show related videos view more

 

Υψηλό Κόστος / 15.000€+

Η O.M.D έχει ένα ευρύ δίκτυο από συνεργάτες στο δημιουργικό και τεχνικό κομμάτι της παραγωγής ταινιών σε φιλμ και βίντεο. Η δημιουργική ομάδα της O.M.D είναι η πιο κατάλληλη να παράγει ποιοτικές ταινίες υψηλής αισθητικής ανάλογα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις που μπορεί να προκύψουν από τον κάθε πελάτη.

Είναι διαθέσιμες ενδεικτικές δουλειές από προωθητικά / εταιρικά βίντεο που έχει δημιουργήσει η ομάδα της Ο.Μ.D με προϋπολογισμό πάνω από 15.000€. Το κόστος διαμορφώνεται αποκλειστικά από τις ανάγκες του πελάτη και πολύ συχνά σε αυτή την κατηγορία συναντούμε την ζήτηση SFX (γραφικών και 3D) υψηλής ποιότητας, παραγωγή πρωτότυπης μουσικής σύνθεσης και animated εταιρικό σήμα.

show related videos view more


CINEMA / TV


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Παρέχουμε υπηρεσίες παραγωγής στην Ελλάδα. Έχουμε την δυνατότητα να σας βοηθήσουμε με παραγωγές που ποικίλουν: ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους, διαφημιστικά σποτ, ντοκιμαντέρ, τηλεοπτικές και διαδικτυακές παραγωγές. Διαβάζουμε το σενάριό σας και σας συμβουλεύουμε για τον καλύτερο τρόπο παραγωγής σε σχέση με τον δεδομένο χρόνο και το διαθέσιμο προϋπολογισμό. Επίσης παρέχουμε ενδεικτικά τις παρακάτω υπηρεσίες:


ΑΕΡΟ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

Flying Dog  

Η Flying Dog ειδικεύεται στην λήψη κινούμενης εικόνας από ελικόπτερο στην Ελλάδα. Στον κατάλογο των δουλειών της συγκαταλέγονται Διαφημιστικά Σποτ, Ταινίες Μικρού και Μεγάλου Μήκους, Εταιρικά & Μουσικά βίντεο για διάφορες όχι μόνο εγχώριες αγορές αλλά και διεθνείς. Η εμπειρία μας είναι πάνω από 10 χρόνια στις αερολήψεις και έχουμε ένα αξιόλογο κατάλογο δουλειών όπου οι πελάτες μας μπορούν να καλύψουν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις στις υπηρεσίες που προσφέρουμε στην Ελλάδα. Συνεργαζόμαστε με τους πιο έμπειρους πιλότους και προσωπικό και δεσμευόμαστε να καλύψουμε τις ποικίλες ανάγκες που μπορεί να έχετε σχετικά με τις αερολήψεις. Ο εξειδικευμένος τεχνικός εξοπλισμός περιλαμβάνει τον τύπο: Gyro (Kenyon, lsg platform) στο οποίο μπορεί να προσαρμοστεί οποιαδήποτε κάμερα (Φιλμ / Ψηφιακή) και μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη.


www.flyingdog.gr view more


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

OH MY DOG!
Θεμιστοκλέους 86
18122 Αθήνα, Ελλάδα
κιν: +30 6985 686232
email: info@ohmydog.gr