English
FacebookTwitterLinkedinVimeoYouTube
OH MY DOG!
86
18122 ,
: +30 30 6985 686232
email: info@ohmydog.gr

view more

Η OH MY DOG εναι μα να εταιρεα παραγωγς οπτικοακουστικν ργων με δρα την Αθνα. Προσφρουμε να ευρ φσμα εξειδικευμνων επαγγελματικν υπηρεσιν, υψηλο καλλιτεχνικο και τεχνικο επιπδου, στο οποο συμπεριλαμβνεται η παραγωγ ντοκιμαντρ, τηλεοπτικν εκπομπν, εταιρικν, εκπαιδευτικν και web βντεο. Διαθτει ειδικ τμμα με την ονομασα «Flying Dog», εξειδικευμνο στις αερολψεις. χουμε δημιουργσει μα ομδα συνεργατν που λειτουργε με επαγγελματισμ, ομαδικ πνεμα, ταχτητα και αποτελεσματικτητα στην επλυση θεμτων. Σκοπς μας εναι η οικονομα κστους και δυνμεων με απλυτη κατανηση στην προσγγιση των πελατν μας, απαλλσσοντας τη διαδικασα της παραγωγς απ γχος και διενξεις.

 

Ιδρυτς

ΦΩΤΕΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ

Photini Economopoulou

Διαχειρζεται κθε εδους παραγωγ απ απλ και μικρ μχρι αυτ με μεγλες απαιτσεις στον σχεδιασμ και την υλοποηση. Μπορε και ελσσεται στις δσκολες απαιτσεις των εξωτερικν συνεργατν και πελατν και η δια χει να κατλογο με πρωττυπες προτσεις για κανλια στην τηλεραση και το διαδκτυο. χει πτυχο στην Κοινωνιολογα και Μεταπτυχιακ στη Διοκηση Ευρωπακν Οπτικοακουστικν Παραγωγν.

Πρσφατα ασχολθηκε με την εκτλεση παραγωγς της σειρς ντοκιμαντρ στην ΕΡΤ με ττλο «Δεν ρθα εδ για διακοπς» (2011) που δεχνει την ζω των πολιτικν προσφγων που ζουν στην Ελλδα. Επσης, χει ολοκληρσει το νο ντοκιμαντρ με ττλο «Οι Νμφες του Hindu Kush» σε συμπαραγωγ με την ΕΡΤ, το οποο κανε πρεμιρα στο Φεστιβλ Κινηματογρφου Θεσσαλονκης (2011) και προβλθηκε στους κινηματογρφους (Δανας, Τριανν & Ταινιοθκη της Ελλδας). Πρσφατα ασχολεται με την ανπτυξη 3 ντοκιμαντρ και 2 τηλεοπτικν σειρν, εν παρλληλα ασχολεται και με την παραγωγ εταιρικν βντεο για την τηλεραση και το διαδκτυο.

Η μεγαλτερη της επαγγελματικ εμπειρα αποκτθηκε στην εταιρεα Cinegram, που εργστηκε για 12 χρνια μχρι το 2010 και ασχολθηκε με την παραγωγ διαφημιστικν σποτ, ντοκιμαντρ, ταινιν μεγλου και μικρο μκους, event κ..

Συγκεκριμνα, απ το 2006 ως το 2010 ταν Υπεθυνη του Τμματος Ταινιν & Ντοκιμαντρ στην εταιρεα Cinegram. Υπρξε απ τα κρια στελχη της εταιρεας, για την οποα ανλυε και αξιολογοσε προτσεις που αφοροσαν ταινες μεγλου και μικρο μκους, ντοκιμαντρ και τηλεοπτικς εκπομπς, εν επβλεπε και λα τα στδια παραγωγς απ την ρευνα και τα πνευματικ δικαιματα ως τα κοστολγια. Ενδεικτικς παραγωγς με τις οποες ασχολθηκε στο πλασιο της εταιρεας, εναι: "Qadir – νας Αφγανς Οδυσσας", "Uranya", "Η Αρκοδα", "Hyatt Var", "Extranjera" κ.α. ταν υπεθυνη για ιδιατερες παραγωγς, πως για παρδειγμα η 30λεπτη παρουσαση του Ιδρματος «Αλξανδρος Σ. Ωνσης».

Το 2005 & το 2006 πραγματοποησε την εκτλεση παραγωγς των οπτικοακουστικν & γραφικν παραγωγν του Ελληνικο Περιπτρου στο Aichi της Ιαπωνας (EXPO 2005). Οι υποχρεσεις της περιελμβαναν: προετοιμασα του αρχικο φακλου πρτασης για την υποβολ του στον δημσιο διαγωνισμ του ΟΠΕ, σνταξη προπολογισμο, επβλεψη λης της παραγωγς των 52 βντεο καθς και των 70 γραφικν παραγωγν, πρσληψη κτακτου προσωπικο, ρευνα αρχειακο υλικο και διαχεριση των πνευματικν δικαιωμτων, σνταξη εβδομαδιαων αναφορν για την εξλιξη των εργασιν στην αναθτουσα αρχ του ΟΠΕ.

Απ το 1999 ως το 2004 υπρξε Project Manager σε events, εν παρλληλα ασχολθηκε με την εκτλεση παραγωγς σε διαφημιστικ σποτ. Στη βιομηχανα των διαφημιστικν σποτ εχε πελτες απ την Ελλδα και το εξωτερικ. Εταιρεες με τις οποες συνεργστηκε ταν οι Publicis Hellas Adv, McCann Erickson Adv, Citroen, Fortune κ.. Στα events αναλμβανε την εκτλεση παραγωγς δρμενων και εκθσεων. Για παρδειγμα, εχε υπ την επβλεψ της το στσιμο της πρτης στην Ελλδα κθεσης του Ντιν Ταβουλρη (Production Designer στο Χλιγουντ) στο πλασιο των δρμενων του Φεστιβλ Κινηματογρφου Θεσσαλονκης, κανε την εκτλεση παραγωγς των Αριστεων Κοινωνικς Προσφορς το 2003, μαζ με τη σκηνοθετικ επιμλεια λων των οπτικοακουστικν παραγωγν, κανε την εκτλεση παραγωγς σε event για την Ελληνικ Ιατρικ Εταιρεα Παχυσαρκας, ασχολθηκε με το 14ο Διεθνς Παγκσμιο Συνδριο Πληροφορικς, το περπτερο της εταιρεας NETONE κ..

λλες δραστηριτητες:

  • Απ το 2004 ως σμερα συνεργζεται με την εταιρεα Business Concept Finance A.E. στον στρατηγικ σχεδιασμ και στον σχεδιασμ επενδσεων για εταιρεες του οπτικοακουστικο τομα

  • 2009 & 2010 δδαξε ως προσκεκλημνη στο Τμμα Κινηματογρφου στο Αριστοτλειο Πανεπιστμιο / Guest Teacher in the Aristoteleio University / Film studies in Thessaloniki / class of Business planning for audiovisual project and companies

  • 2007 πρε πιστοποηση ως επσημη επιθεωρτρια για το ISO απ τη Lloyds

  • Το 2003 και το 2006 οργνωσε και επιμελθηκε σεμινριο για λογαριασμ της Κodak «Kodak's cinematography workshops in Athens and Istanbul (Turkey).

  • Το 2000 συνβαλε στο στσιμο της νας θυγατρικ εταιρεας τηςCinegram, με την επωνυμα Cinepos, εξειδικευμνη στις μεταπαραγωγικς διαδικασες (post production) στην Αγα Παρασκευ, Αττικς.

Μιλ και γρφει την αγγλικ γλσσα πταιστα.

 

 ΤΑΣΟΣ ΦΥΤΡΟΣ

Tassos Fytros

Γεννημνος στην Αθνα ασχολεται με τις εναριες λψεις πνω απ 10 χρνια. χει συνεργαστε με πολλς ελληνικς και διεθνες εταιρεες παραγωγς σε ταινες μεγλου μκους, τηλεοπτικ σποτ, εταιρικ και μουσικ βντεο κλιπ. Η καριρα του ξεκνησε πριν απ 15 χρνια ως βοηθς κμερας και ακμα δουλεει ως οπερατρ περισστερο στην παραγωγ διαφημιστικν ταινιν και ταινιν μεγλου μκους. χει κνει διαφημσεις για λογαριασμ μεγλων εταιρειν πως οι Vodafone, OTE, NOVA, WIND, ΟΠΑΠ, ALLOU FUN PARK, CUTTY SARK, VIVODI, CRETA FARM, ΕΟΤ, HYUNDAI, FORD, CITROEN, KERRIGOLD, JOHNY WALKER, FRUILITE AMITA, MTV.

χει συνεργαστε με λες τις γνωστς εταιρεες παραγωγς με σκηνοθτες και Δ. Φωτογραφας στην παραγωγ μουσικν βντεο την 5ετα 1996-2001.  χει κνει σπουδς στην εικονοληψα και χει συμμετσχει σε πολλ εξειδικευμνα σεμινρια για τη φωτογραφα κινομενη εικνας. Πρσφατα παρακολοθησε μαθματα στο Πανεπιστμιο Rockport Maine University των Ηνωμνων Πολιτειν.

Μιλ και γρφει την αγγλικ γλσσα πταιστα.

 

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

"Η συνεργασα μας με την Φωτειν Οικονομοπολου στην παραγωγ του ντοκιμαντρ μας για την ζω του Αριστοτλη Ωνση, καθς και το ργο και τους στχους του Ιδρματος ταν εξαιρετικ. Εναι ιδιατερα συνεργσιμη και χειρζεται λα τα ζητματα της παραγωγς με επαγγελματισμ και συνπεια. Κατ την διρκεια της συνεργασας μας επδειξε αποτελεσματικτητα και υπρξε πολ ευσυνεδητη."

Αντνης Παπαδημητρου
Πρεδρος Δ.Σ. του Κοινωφελος Ιδρματος Αλξανδρος Σ. Ωνσης 

 

“Με την Φωτειν Οικονομοπολου χουμε συνεργαστε στην παραγωγ αρκετν διαφημιστικν ταινιν. Η εμπειρα της εναι ανεκτμητη. Το διο οι γνσεις και το ταλντο της. Εναι νας νθρωπος στον οποο μπορες να βασιστες και μπορε να σε εκπλξει ευχριστα με οποιαδποτε δουλει αναλβει. Τη συστνω ανεπιφλακτα.”

Σωτρης Παγνας
Διευθνων Σμβουλος της CREAM A.E. 

 

OH MY DOG!
86
18122 ,
: +30 6985 686232
email: info@ohmydog.gr